Om Bee For Hire

Specialister på marknadsföring och digital kommunikation

Vi är en virtuell digital konsultbyrå för förmedling och byråuppdrag, med svenska konsulter inom marknadsföring och digital produktion

Bee For Hire vill hjälpa verksamheter i alla branscher att starta eller accelerera sin marknadsföring och externa kommunikation. Vårt fokus är att erbjuda så prisvärda tjänster som möjligt och samtidigt hålla hög kvalitet i allt vi gör. Vi tänker lite annorlunda och vågar prova nya metoder och modern teknik för att effektivisera förmedling av uppdrag och genomförande av projektuppdrag.

Vi tycker att det ska vara enkelt att rekrytera och bli rekryterad. Vi vill sänka barriärerna mellan uppdragsgivare och arbetssökande. Det ska vara enkelt att hitta, kontakta och rekrytera den hjälp man behöver för att lösa verksamhetens behov. Det gör vi bland annat genom att:

  • Vi låter dig som uppdragsgivare själv hitta en konsult i vår digitala portal
  • Du styr processen själv och behöver inte betala någon förmedlingsavgift
  • Vi har redan intervjuat, screenat och kvalitetssäkrat alla konsulter som presenteras i portalen
  • Din verksamhet betalar endast för det löpande konsultarvodet
  • Med hjälp av fasta prismodeller, uppsägningstider och färdiga avtal blir det enkelt att båda inleda utveckla och avveckla samarbeten
  • Konsulten jobbar i huvudsak på distans, med regelbundna besöksdagar

Våra konsulter behöver omväxling och det ska inte vara några konstigheter att anpassa era konsulters insatser efter er verksamhets behov och situation.

Varför behöver ni marknadsföra er? Nya verksamheter klarar sig ofta tack vare goda referenser och befintliga kontakter. När ni sedan växer och behöver hitta helt nya kunder och segment blir det svårare. Då behöver ni visa en upp ett seriöst yttre, även för dem som är helt obekanta med er verksamhet. Ni behöver kunna påverka och övertyga flera intressenter hos större kunder, utan att kunna prata med eller ens känna till alla. Då behöver ni marknadsföra er, framförallt passivt genom hemsida och sociala medier. Och vill ni göra ett större avtryck och hitta nya kundgrupper, ja då behöver ni aktiv marknadsföring och bearbetning av båda nya och befintliga kunder.

För er i en lite mindre verksamhet hjälper vi till med avgränsade insatser i projektform. Då får ni rådgivning och ett fast pris på en eller flera begränsade insatser med en överenskommen leverans. Det kan handlar om allt från strategisk planering och marknadsanalys, till att bygga en hemsida, sökmotoroptimering, producera en promotionfilm, eller lansera en kampanj i mail och digitala annonser. Målsättningen här är att så konkret som möjligt hjälpa er att hitta nya kontakter och leads, som kan leda till fler affärer.

Scroll to Top